Film i TV

“MOJ I DEJANOV ODNOS JE BIO NAJVEĆI PROBLEM SVIH ZADRUGARA!” Marko Đedović IZMEĐU DVIJE VATRE o pobjedniku (VIDEO)

Svake srede u 20h! Emisija “Između dve vatre” U vikend specijalima vas očekuju SUPERFINALISTI!

Kontroverzni učesnik pete sezone rijalitija “Zadruga” i novinar Marko Đedović, gostovao je u specijalnom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.com.Podsetimo, naše čitaoce i gledaoce u narednom periodu osim emisija u redovnom terminu od 20h, očekuju i specijalna vikend izdanja emisije u kojima će te imati prilike da vidite gostovanja svih vaših favorita, ponajviše finalista i superfinalista pete sezone rijalitija “Zadruga”.Đedović je u svom maniru, bez zadrške, govorio o svom učešću u rijalitiju “Zadruga”, pa je osuo paljbu po svim rijaliti pobednicima ovog formata, izuzev Nadice Zeljković, majke Kije Kockar.On je govorio i o najsvežijem pobedniku Dejanu Dragojeviću i njihovom odnosu u Beloj kući, ali i sada van nje.

– Moj i Dejanov odnos bio je najveći problem svih zadrugara, jer nisu mogli sa njim kako hoće – rekao je Marko.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh