Film i TV

“NE PREDAJEM SE, NEKA BOLI!” – Sandra Rešić o svom OPORAVKU nakon NESREĆE – Dotakla se i Dejana Dragojevića

Zauvijek stavila tačku.

Sandra Reić - novi

Pjevačica i bivša zadrugarka, Sandra Rešić, nakon izlaska iz Bijele kuće, doživjela je saobraćajnu nezgodu uslijed koje je zadobila ozbiljne povrede.

Sandra se nedavno oglasila i objasnila sa kojim posljedicama se bori, a sada je otkrila kako protiče oporavak i kako se trenutno osjeća.

– Nema šta, dobro je. Ide nekako, imam bolove još uvijek, po malo, ali sam na lijekovima za iste. Oporavljam se… Na kraju, ne predajem se, neka boli! Ne dam da drugi vide da boli, ali što se mene tiče, ja sam super – rekla je Sandra.

Protekle noći, Dejan Dragojević je bio gost u emisiji ”Narod pita”, te je prokomentarisao druženje a njom u petoj sezoni “Zadruge” kao i njen odnos sa Anđelom Rankovićem. Rešićeva je riješila zauvijek da stane na put svim spekulacija i glasinama, te je kratko i jasno progovorila o svim navodima.

– Nemam komentar – izjavila je ona, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh