Film i TV

OVO JE DEČKO ANE KORAĆ?! Mladić koji se ne odvaja od starlete uhvaćen u telefonskom razgovoru!

Dečko za kojeg se spekuliše da je partner i otac djeteta starlete Ane Korać, ali za sada zvanično samo prijatelj, uhvaćen je kako obavlja jedan telefonski razgovor.

Od kako je starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać priznala javnosti da je trudna, sve fanove muči pitanje ko je njen izabranik.

Starleta i dalje krije identitet oca njenog djeteta od javnosti, ali svi ljudi koji je prate na društvenim mrežama primijetili su da se Ana maltene ne odvaja od Stefana Spremo.

Koraćeva jako često objavljuje prisne fotografije i video snimke sa ovim mladim mišićavim mladićem, a Informer ga je slučajno sreo ispred jednog prestižnog hotela.

On je izašao iz hotela, razgovarajući telefonom, a činilo se da nekoga čeka. Na pitanje da li čeka Anu i da li zna gdje je, on nije želio da da komentar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh