Film i TV

MILJANA SE PROBUDILA IZ KOME, PA ODMAH POZVALA INDI! Pjevačica otkrila: Šest mjeseci poslije operacije nisam zapalila cigaretu!

Miljana Kulić je prije dvije nedjelje operisala želudac u Turskoj, međutim, nekoliko dana nakon toga zbog komplikacija hospitalizovana je u Kliničkom centru Niš.

Miljana Kulic - Novi

Rijaliti zvijezda se dugo borila za život, a nakon što se probudila iz kome u razgovoru za Informer priznala je da će pozvati pjevačicu Indi Aradinović, koja je prije dvije godine prošla kroz isti pakao kao i ona, kako bi je pitala za savjet

Indi nam je otkrila detalje razgovora sa Miljanom i njenom majkom Marijom, a tom prilikom Kulićeva ju je pitala da li je poslije operacije smjela da konzumira kafu i cigarete:

Indi Aradinović otkrila detalje razgovora sa Miljanom Kulić

– Čula sam se sa Marijom i Miljanom. Pitala me je da li sam smjela poslije operacije da konzumiram kafu i cigarete. Moja dužnost je da kažem kako sam se ja osjećala i prolazila isti pakao kao i ona. Smatram da joj to nije potrebno sad u ovom trenutku. Ja sam poslije pet ili šest mjeseci nakon operacije zapalila cigaretu, nisam imala potrebu, želju, a ni volju poslije onakvog mučenja. Prvu kafu sam popila poslije mjesec dana kada sam došla kući, ali sam bila obazriva – rekla je Indi, koja je Miljani dala nekoliko važnih savjeta:

– Dala sam Miljani sve moguće savjete. Rekla sam joj da miruje, da bude strpljiva i da bude zahvalna Bogu na šansi, ipak je ona među živima. Jeste malo ugrožena, ali sve to može da se promijeni za neko vrijeme, bitna je samo dobra njega i da bude poslušna – otkrila je pevačica, pa dodala:

– Ja sam dobro poslije dvije godine. Baš se namejstilo da žena prolazi malo manju golgotu od mene, jer sam ja imala i povredu pankreasa, ali nije u ništa boljem stanju od mene – zaključila je Indi Aradinović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh