Film i TV

“SAKUPLJENO JE DOVOLJNO KRVI ZA OPERACIJU!” – Sandra SUTRA ide na INTERVENCIJU, a ovim POSTUPKOM ZGROZILA SVE

Sandra Čaprić, bivša rijaliti učesnica “Zadurge” danas se oglasila na svom Instagramu te se javno zahvalila svim koji su podelili njen apel za davanje krvi.

Sandra Čaprić - screenshot

Podsjetimo, Sandra se teško povrijedila te je javno zamolila sve njene pratioce da podijele objavu da joj treba krv za operaciju, piše Srbija danas.

Danas je objavljeno da se krv skupila, te da Sandra može sutra ići na operaciju:

– Hvala na ovolikoj podršci! I hvala svima koji su pomogli, dovoljno smo sakupili krvi da bi sutra uz Božiju pomoć, Sandra bila operisana. Hvala još jednom! A Sandra će znati ko je bio tu u najtežim trenucima. Hvala svima koji su dijelili – pisalo je u Instagram objavi.

Međutim, onda je Sandra objavila video iz bolnice, gdje joj je ispala jedna do*ka, što je šokiralo mnoge njene pratioce, te su se zgrozili prizorom.

Mnogi su po Instagram grupama krenuli da prozivaju pjevačicu kako je neprimjereno što je pokazala previše, budući da je loše i da je čeka operacija, a kako će ona odgovoriti na ove prozivke, ostaje nam da saznamo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh