Film i TV

SINIŠA KULIĆ VIJESTI O MILJANI ČEKA KOD KUĆE: Evo kako izgleda, jedva se kreće

Miljana Kulić danas je premještena sa intenzivne njege u bolničku sobu, a veijst o tome njen otac Siniša Kulić je dobio kod kuće.

Siniša Kulić - screenshot

Dok se Miljana borila za život u Kliničkom centru Niš, njena majka Miljana Kulić i po 12 sati provodi u bolnici očekujući vijesti o zdravstvenom stanju ćerke, a otac Siniša, koji je takođe teško bolestan, vijesti o Miljani očekuje kod kuće.

Siniša je dana za Kurir rekao da se on ne osjeća najbolje, ali da je sretan što je Miljana bolje.

Nisam dobro, ne mogu da govorim. Miljana ide na bolje i toliko mogu da vam kažem“, rekao je za Kurir.

Evo kako Siniša izgleda i koliko je iscrpljen zbog brige za život Miljane Kulić.

Podsjetimo, Miljanu Kulić danas su iz Intenzivne njege Klinike za anesteziju UKC Niš ljekari prebacili na odjeljenje Klinike za digestivnu hirurgiju UKC Niš, saznaje nezvanično Kurir.

“Po nalogu šefa hirurških službi, koji je procijenio da je Miljanino stanje zadovoljavajuće, da su joj parametri bolji, pacijentkinju smo prebacili iz Intenzivne njege na u bolničku sobu, koja je takođe novoj zgradi Kliničkog centra”, rekao je izvor.

SNIMAK POGLEDAJTE OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh