Film i TV

MILJANINO ZDRAVSTVENO STANJE MNOGO BOLJE: Jedna slika pokazuje da je NAJGORE PROŠLO

Miljana Kulić se od subote nalazi u Urgentnom centru u Nišu, zbog komplikacija izazvanih operacijom smanjivanja želuca koja joj je urađena u Turskoj.

Miljana Kulić- Printscreen

Iz časa u čas njeno zdravstveno stanje se mijenja, a prema posljednjoj informaciji, Miljanu Kulić su danas iz Intenzivne njege Klinike za anesteziju UKC Niš prebacili na odjeljenje Klinike za digestivnu hirurgiju UKC Niš.

– Po nalogu šefa hirurških službi, koji je procijenio da je Miljanino stanje zadovoljavojuće, da su joj parametri bolji, pacijentkinju smo prebacili iz Intenzivne njege u bolničku sobu, koja je takođe novoj zgradi Kliničkog centra – kaže izvor.

Da je Miljana bolje, svjedoči i fotografija koju je Marko Đedović objavio na svom Instagram profilu.

Naime, on je podijelio snimak ekrana na kom se vidi kako razgovara sa Miljanom Kulić i dodao:

– I kao što sam obećao vodili smo malo abrove ponovo Milja i ja. Presrećan sam jer sam joj glas čuo, jer je Miljana stabilno i dosta bolje – napisao je Đedović i time pokazao da je Miljanino stanje iz dana u dan sve stabilnije, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh