Film i TV

“SRAMOTA ME PREZIMENA DRAGOJEVIĆ” – DEJAN U EMISIJI OTKRIO ŠTA SE DESILO: Odlazi na sud – EVO ŠTA JE PORUČIO DALILI

Dejan Dragojević sinoć je gostovao u emisiji “Zadruga narod pita”, a pred kamerama Pinka naći će se sa bivšim ljubavnikom svoje još uvijek zakonite supruge Dalile Dragojević, Filipom Carem.

Dejan Dragojević - screenshot

Dejan je pred susret sa Carem istakao da ne dolazi da se svađa, već da odgovara na pitanja gledalaca:

Ne dolazim da se svađam, rijaliti je za svađu, a ovo je Narod pita. Filip i ja smo već imali emisiju, tako da će biti isto kao i tada – rekao je Dejan Dragojević.

Dejan je u razgovoru za “Informer” otkrio detalje razvoda sa Dalilom, a tom prilikom je priznao da ga je sramota što ona još uvijek nosi njegovo prezime:

Meni je bitno što sam se vratio svojoj kući, tada sam udahnuo punim plućima. Ne interesuju me stvari koje su ostale u Bosni. Ne znam kada će biti razvod, to je u procesu. To ne mogu da ubrzam niti da utičem na sudstvo u Srbiji. Kada sam potpisao papire za razvod tada sam sebe smatrao razvedenim. Sramota me je što Dalila nosi prezime Dragojević – zaključio je Dejan Dragojević, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh