Film i TV

BILA JE ZALJUBLJENA U NJEGA – EVO KO VEČERAS GOSTUJE U EMISIJI S DALILOM: Gorjet će studio

Muvala se s njim dok je bila udata.

Dalila d - screenshot

Peta sezona rijalitija Zadruga je završena 10. jula, a za prvo mjesto u superfinalu borili su se bivši supružnici, koji su cijelu sezonu i “nosili”, Dalila i Dejan Dragojević.

Ubjedljivu pobjedu odnio je Dejan, a nakon što je održano spektakularno superfinale, zadrugari su počeli da gostuju u emisiji “Narod pita” i raščišćavaju neraščišćene odnose iz Bijele kuće.

Svašta smo vidjeli u šimanovačkom studiju, a da nas i večeras očekuje više nego zanimljivo veče, sada je jasno kao dan.

Stefan Karić – screemshot

Kako je najavljeno, u emisiju će večeras doći Dalila Dragojević i Stefan Karić, a domaćin će biti Milan Milošević. Odnos ovo dvoje zadrugara intrigira gledaoce još od treće sezone, kada se povela priča da se, tada udata Dalila zaljubila u Karića.

U posljednjoj, petoj sezoni, nakon što ga je Dalila javno prevarila, Dejan je istakao da ima pravo da sumnja da se u trećoj sezoni njegova supruga zaljubila u cimera, i da su njih dvoje tada iz tog razloga pobjegli iz Zadruge, a ne zbog sukoba sa Miljanom Kulić, kako su tada predstavljali, piše Novi.

Karić je često bio bolna tačka Filipa Cara, koji je takođe svoju tadašnju devojku optuživao da joj se dopada Stefan. O svemu ovome i još mnogo toga pričaće se u večerašnjoj emisiji “Narod pita”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh