Film i TV

DUŠICA GRCALA U SUZAMA U PROGRAMU UŽIVO: Slomila se kad je čula ovo, ne može da dođe sebi

Voditeljica se prepustila emocijama!

Dušica Jakovljević - screenshot

U toku emisije “Narod pita” gosti Dušice Jakovljević su bili Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić. Oni su komentarisali dešavanja iz “Zadruge 5” i ljubavne odnose koji se dešavaju nakon Zadruge.

U toku emisije uključila se gledateljka Ljilja. Ona je na samom startu nahvalila Dušicu i njeno ponašanje.

– Pohvala za dame, ne zna se koja je lepša. Za Anđelu kažu da je rođena u 19. veku, stavlja se Dalila i ona mala što je pijana završila kod Cara u krevetu. Grehota je da neko priča tako za ovako divno dijete. Zameram ti jer si u svađama sa Matejom si se previše trošila. Svaka ti čast, radila ili ovdje ili u Crnog Gori i budi uspješna, i ne odustaj – rekla je gledateljka.

– Hvala vam od srca! Što se mene lično tiče i moje porodice, ja sam na pravom putu – rekla je Anđela.

– Mensure, da li si ti bio Karićev gost posle “Zadruge”? Vi ste imali nesporazum zbog Milice, on te je branio od nje, a ti to nisi shvatio? – konstatovala je Ljilja.

– Jesam, ali nismo se on i ja svađali – odgovorio je Mensur.

– Milica ti nije trebala, ali guraj dalje – rekla je gledateljka.

Nakon toga je Ljilja pročitala pesmu koju je ona napisala, a Dušici su krenule suze na oči, piše Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh