Film i TV

SKANDAL ASTROLOGA UŽIVO: ZORAN JE IMPOTENTAN! Veza sa Zoricom Zokom je tu samo da skreće pažnju NEUPOTREBLJIV JE ZA LJUBAV

Ubijeđen sam da je Zoran Marjanović impotentan. Čovjek je neupotrebljiv za ljubav i brak, šokirao je, u najmanju ruku skandaloznom izjavom, astrolog Dušan Veličković.

Zoran Marjanović - informer

Zoran Marjanović osuđen je danas na 40 godina zatvora u Višem sudu u Beogradu zbog ubistva svoje supruge i pjevačice Jelene Marjanović.

Marjanović je sproveden u Centralni zatvor.

Podsjetimo, njegova djevojka Zorica je, kako saznajemo, izbačena iz sudnice. Nakon što je Zoran proglašen krivim, ona je izašla iz sudnice i nervozno šetala.

Dušan Veličković prokomentarisao je vezu Zorana Marjanovića i Zorice Zoke.

– To nije veza, već jedna virtuelna veza sa ciljem da se prave skandali i da se skreće pažnja. Ubijeđen sam da je Zoran Marjanović impotentan kao vo. To su samo neke fore i fazoni. Čovjek je neupotrebljiv i za ljubav i za brak, to se vidi kada ga čovjek pogleda. Njegove tetovaže govore upravo o tome. Ta predstava je napravljena u dogovoru sa njegovim pravnim zastupnicima. Mislim da su sve te njegove ribe odnosno djevojke koje samo cirkulišu kroz njegov život prolazne i da njemu samo treba pažnja, a ne ljubav – rekao je Veličković, prenosi Kurir.

Video možete pogledati OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh