Film i TV

“DISKVALIFIKOVALI BI ME 2 PUTA!” Zorica Marković OPLELA po zadrugarima KAO NIKAD do sada!

Poznata po britkom jeziku.

Popularna pevačica Zorica Marković gostovala je u emisiji “Amidži šou”. U emisiji je gostovao i Lepi Mića, a pevačica se osvrnula na petu sezonu “Zadruge”.Bilo je situacija da mi nedostaje “Zadruga”, nisam znala kako Mića može sa onim teletabisima. Ja bih možda bila diskvalifikovana posle 2 meseca – istakla je Zorica.

Ognjen je najavio i prilog sa nekim od čuvenih svađa koje je Zorica imala tokom višegodišnjeg učestvovanja u rijaliti programima.

– Da li psovke izađu iz tebe istog trenutka kad se iznerviraš ili to smišljaš? Ko te je najviše iznervirao u svim rijaliti programima? – pitao je Ognjen.

– Da. Čačkali su me svi. Ja njih gledam kao pacijente. Oni nađu opravdanje za ono što rade, dođe do sukoba mišljenja, ali sve je spontano – dodala je Zorica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh