Film i TV

Dalila i Huso oči u oči poslije 10 mjeseci: Dragojevićka se polomila pred kućom prije susreta sa ocem!

Ekipa Republike uslikala je Dalilu koja je nakon Zadruge prvi put stigla u rodni grad.

Dalila i Huso - screenshot

Bivša zadrugarka i drugoplasirana u petoj sezoni rijalitija ”Zadruga” Dalila Dragojević večeras je prvi put poslije deset mjeseci otišla u Šepak u kuću koju je u braku izgradila sa Dejanom Dragojevićem, gdje ju je sačekao otac Huso Mujić za kog se pričalo da se kćerke odrekao zbog afere sa Filipom Carem, prenosi Republika.

Kako ju je usnimila ekipa Republike, Dalila je u rodno mjesto stigla u pratnji drugarice Marijane Zonjić koja je bila uz nju u vjerovatno jednom od najtežih trenutaka, prvom susretu sa ocem poslije toliko vremena.

Kako je izgledao Dalilin dolazak i susret sa ocem pogledajte u videu!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh