Film i TV

DALILINO SRCE SLOMLJENO U ŠEPKU – zbog PORODICE! Tek što je stigla u Bosnu, scena učinila da se RASPADNE

Rijaliti zvijezda Dalila Dragojević danas je otišla u Bosnu, u rodni Šepak, kako bi posjetila majku Eminu i oca Husu Mujića.

Dalila Dragojević - screenshot

Sa njom je pošla i njena drugarica iz rijalitija, Marijana Zonjić, piše Srbija danas.

Njih dvije su se sjajno zabavljale na putu do Bosne, a kada su kročile u Dalilinu rodnu državu, Dragojevićka je objavila na Instagram pjesmu “Vraćam se majci u Bosnu” i stavila emotikon slomljenog srca.

Vjerujemo da joj nije lako što će poslije toliko vremena vidjeti svoje roditelje koje je, kako ona misli, razočarala svojim ponašanjem u rijalitiju.

Da li je zbog toga tužna i zabrinuta i šta će joj porodica reći i kako će je dočekati, ostaje da vidimo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh