Film i TV

“IMAM INFORMACIJU DA JE KAŽNJEN!” Dalila progovorila o Dejanovim HONORARIMA – on skočio kao oparen!

Žestoko joj uzvratio!

Dejan i Dalila -screenshot

Noćas su u emisiji “Narod pita” gostovali Dalila i Dejan Dragojević. Ovo je bilo prvo njihovo suočavanje pred kamerama nakon superfinala.

Dalila je tokom emisije otkrila da ima informaciju da je Dejan kažnjen i da su mu oduzeti honorari.

– Da li vjeruješ da je istinski srećan sa svojom porodicom? – upitao je Milan Dalilu.

– Ja ne bih da ulazim u to. Ja sam se nasmijala kada je pričao za novac, jer sam dobila informaciju da je kažnjen ne znam koliko, pa mi je bilo smiješno rekao da će uložiti (novac). Ne bih da se bavim time da li je on srećan ili nije – rekla je Dalila:

– I da sam kažnjen i da nisam kažnjen, ja sam neko ko je non-stop sjedio za vrijeme emisije, imao sam neke svoje emotivne slomove, koji su se poslije prenijeli na udaranje u zid i lomljenje čaša, ali sam neko ko i dalje poštuje sve ovo. Meni ne treba nikakva para, meni je dovoljno što sam se vratio kući – odbrusio je Dejan, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh