Film i TV

“NE BIH JA POREDIO DALILU NI SA KIM!” Car progovorio o LJUBAVI prema Dragojevićki, nastao MUK U STUDIJU

“Najviše sam Dalilu zavolio!”

Dalila i Car - screenshot

U toku emisije “Narod pita”, koju vodi voditelj Milan Milošević. Gosti su bili Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić i Filip Car.

– Aleksandra, je l’ ti neprijateno kada sebe njih dvojica tu? – upitao je Milan.

– Malo je glupa situacija, tu mi je bivši dečko, tu mi je sadašnji. Moja i Filipova veza je bila kratka i ne može da se poredi sa Dejanovom vezom – rekla je Aleks.

– Pitanje, zašto mu se svidjela Aleks? – upitao je gledalac.

– Pa kako, valjda vidiš da je najljepša koja postoji. Svidjela mi se zato što je bila u tom trenutku. Nije mogao da mi smeta nijedan njen odnos jer je moj bio katastrofalan, na odnosu na sve njene – rekao je Dejan.

– Da li je Caru bolja Maja ili Dalila? – upitao je gledalac.

– Ne bih ja poredio taj odnos. Najviše sam Dalilu zavolio, najviše sam se u nju zaljubio. I napolju sam osjetio potrebu da joj se javim i da budem uz nju. Ne bih ja poredio Dalilu ni sa kim – rekao je Car.

– Ja sam shvatila koliko vrijedim i ne bih sebe upoređivala sebe ni sa kim. Ja sam takva kakva sam. Niti koga kopiram, niti mene bilo ko kopira i to je – rekla je Aleks.

– Zašto nisi obrisao fotografije koje te Dalila slikala? – upitao je Milan.

– Da mi ne bi obrisali instagram – rekao je Dejan.

– Napravili su čitav bauk oko toga kako ti pereš sudove. Zar nije poniženje da ti neko kaže da ne znaš da pereš sudove? – upitao je Milan.

– Da, jesam osprala sudove kada sam bila kod Dejana. Prala sam sudove i prije Dejana – dodala je Aleks.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh