Film i TV

PUBLIKA BOJKOTOVALA NASTUP MARKA OSMAKČIĆA: Svi su gledali smo u njegove uske pantalone na kojima se sve ocrtavalo

Nije se sjetio da ga izvadi.

Marko Osmakčić - screenshot

Nekadašnji zadrugar Marko Osmakčić se, po napuštanju pete sezone rijaliti-šou programa “Zadruga”, posvetio muzičkoj karijeri, piše Srbija danas.

Marko je snimio pjesmu “Stanija” koja je naišla ne zapažen prijem kod publike, te mu je to otvorilo vrata nastupanja po klubovima, a Osmakčić, kako je sam otkrio, već ima u planu snimanje novog spota za pjesmu koju je već snimio, i za koju vjeruje da će biti veći hit od debitantske.

Prvi nastup novopečenog pjevača je, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, naišao na veliki odziv publike, a okupljeni, pretežno pripadnice nježnijeg pola, nisu spuštale telefone, te su sve vrijeme snimale Marka koji je pjevao, igrao i nije skidao osmijeh sa lica, zbog čega je napravio uzavrelu atmosferu.

Međutim, ni negativni komentari nisu izostali, a Osmakčiću su najviše zamjerili nonšalantnost u stajlingu.

“Ovaj kao da je krenuo do trafike, a ne na nastup”, “Je l’ realno da lik nije izvadio telefon, novčanik i cigarete iz džepova”, “Ja sam od cijelog nastupa samo džepove vidjela, samo što ne puknu koliko je stvari nagurao u njih”, “Mare, mogao si i flašicu vode da ubaciš u džep komotno”, nizali su se komentari.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh