Film i TV

EVO GDJE JE BIO FILIP DOK JE DALILA RASKIDALA S NJIM: Kamera ga snimila, tek da vidite KO JE PORED NJEGA

Pogledajte šta se sve izdešavalo!

Dalila Dragojević je sinoć bila gošća voditelja Milana Miloševića u emisiji “Narod pita”, gdje je ostala bez podrške svog dečka Filipa Cara, koji je trebalo da gostuje sa njom. Zbog toga što ju je ostavio na “chedilu”, Dalila je odlučila da uživo u emisiji raskine sa njim.

Mi smo došli do saznanja da se Car u tom trenutku nalazio u famoznom etno-selu nadomak Beograda, koje bivši zadrugari godinama unazad posjećuju. Odmah smo se zaputili tamo, a imali smo šta i da vidimo.

U etno-selo stigao je Lazar Čolić Zola, zajedno sa prijateljem.

Zola je pokupio svoje stvari iz automobila, pa ušao u etno-selo, ali se tamo nije dugo zadržao.

Car i on su zajedno utrčali u taksi kojim je Zola došao ovdje, a mi smo odlučili da ih pratimo u stopu. Inače, Dalila u emisiji nije željela da otkriva gdje se Car nalazi, ali je izjavila da ju je za vrijeme reklama pozvao da dođe kod njega, prenosi Pink.

Odmah nam je postalo jasno da se Car zaputio u Šimanovce, odakle se emitovala emisija “Narod pita” u kojoj je Dalila bila gost, piše Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh