Film i TV

ŠOK PRIZOR! ALEKS I DEJANA ZATRPALI POKLONIMA U TRŽNOM CENTRU: Pogledajte slike

Dejan Dragojević sastao se sinoć sa djevojkom Aleksandrom Nikolić u jednom beogradskom tržnom centru, a malo nakon što su se pojavili u istom veliki broj obožavatelja ih je opkolio.

Dejan i Aleks - PINK

Pojedini su pratili Aleksandru Nikolić i Dejana Dragojevića do parkinga, pa su im dali poklone, koje su oni sa zadovoljstvom stavljali u automobil.

Pokloni su se nizali jedan za drugim, pa je auto vrlo brzo bilo puno, a Aleks i Dejan nisu krili sreću zbog reakcija ljudi sa kojima su se sreli.

Dejan Dragojević je, podsjetimo, presinoć progovorio o tvrdnjama da će deliti nagradu sa Dalilom Dragojević, jer navodno još uvijek nisu zvanično razvedeni.

– Sve što je bilo u Bosni ja sam joj ostavio. Ja sam potpisao papir, a šta se poslije dešavalo ne znam, bio sam zatvoren… Provjerit će se sve u narednih par dana. Kod kante sam potpisao, brak je bio kanta… (smijeh) – naveo nam je on.

– Dijelit ću nagradu, al’ samo sa mojom porodicom, sa njima hoću. Imam planove za biznis, dogovaram se sa Davidom, biće u krugu porodice – dodao je Dragojević tad, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh