Film i TV

“SRAMOTA ME JE, JAKO RUŽNO IZGLEDA!” – Dalila suočena sa svojom JAVNOM PRELJUBOM – htjela da propadne u zemlju

Shvatila šta je učinila!

Dalila Dragojević - screenshot

Milan Milošević ugostio je sinoć u emisiji “Narod pita” drugoplasiranu superfinalistkinju Dalilu Dragojević. Nakon što su odgledali prilog retrospektive njenog odnosa sa bivšim mužem Dejanom Dragojevićem i Filipom Carem, Milan je upitao Dragojevićku:

– Možda ćete pomisliti da ja nisam normalan, ali ja sam sav mokar. Je l’ si se sada prvi put suočila sa onim što si napravila? – pitao je Milan

– Jesam. Šta da ti kažem? Nisam ponosna na sebe. Jako ružno izgleda, sramota me je, ali opet kažem, nisam mogla protiv sebe – rekla je Dalila, na korak do suza.

– Da li si ti toliko išla protiv Dejana da bi dokazala Filipu da ne osjećaš ništa? – pitao je Milošević

– Ima i toga, ali i toga da mene nije ništa interesovalo osim Filipa. Nije me zanimalo da li ću povrijediti nekoga sa strane. Ovo nikad nisam gledala, ove scene neke nisam imala priliku da ispratim. Ova muzika ovako, usporene scene i te neke izjave, dotakne svakog, logično – rekla je Dalila.

– Da li znaš koliko je bilo mučno gledati sve ovo – pitao je Milan.

– Vjerujem – rekla je Dragojevićka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh