Film i TV

PRVI PUT NAKON OTKRIVANJA AFERE, OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ: Priznala vezu sa Pecom, evo šta je poručila Aleksandri

Kao bomba, sinoć je odjeknula vijest na portalu Pinka o skandalu vijeka u kojem je otkriveno da je Maja Marinković preotela muža svoje drugarice Aleksandre Subotić.

Maja Marinković - Screenshot

Njih dvije se poznaju još od srednje škole, koju su zajedno pohađale i od tad su postale najbolje drugarice. Njihovo prijateljstvo pokazalo se i u mnogim sezonama “Zadruge”, gdje su i zajedno učestvovale.

Zbog njihovog prijateljstva, njihove porodice su se združile, a tom prilikom i Maja i Aleksandrin muž Peca. Međutim, Pink.rs paparaco je uhvatio Maju i Pecu na jednom bazenu gdje razmjenjuju nježnosti.

Tom prilikom za Pink oglasila se Maja Marinković i brutalno odgovorila Aleksandri na provokacije koje je imala u svom lajvu na Instagramu gdje je brutalno izvrijeđala Maju:

Incesoidni ljudi nemaju pravo glasa! To što sada glume žrtve, ne znam da li su bile žrtve dok su se čerečile sa maminim dečkom! Sve su fine i poštene, a pogotovo te koje se sada oglašavaju, o njima ćemo kasnije… Pa da vidimo ko je šta, i ko se čime bavi. On je meni rekao da sa njom nije već neko vrijeme, da je taj odnos završen. Svi znaju da oni već odavno nisu zajedno, da je to funkcionisalo samo zbog djeteta. Ništa u životu ne može na silu. Toliko od mene za sada. – rekla je Maja Marinković pa dodala:

Bolje nek ćuti, da ne pričam ja šta je ona radila dok je bila u “velikoj ljubavi” sa Pecom. I kakve stihove je svakodnevno dobijala od dotičnog gospodina.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh