Film i TV

“NAJTEŽE MI JE BILO KAD…” Dejan se sjetio EMOTIVNOG SLOMA zbog Dalile – jedva je prelomio da se razvede

Otvorio dušu!

Dalila i Dejan - screenshot

Dejan Dragojević i Marko Đedović sjedili su ispred Bijele kuće sa Stefanom Karićem i Mensurom Ajdarpašićem i prisjećali se njegovih emotivnih slomova zbog kraha braka sa Dalilom Dragojević.

– Više mi se bio i smučio, morao sam da ga vučem. To je bilo posljednje – pričao je Đedović.

– Kad vidim ljude koji su mnogo kraće i kad vratim sebe koji mi je preokret bio… Nije normlano, ali nije moglo drugačije – dodao je Dejan.

– Koliko slučajeva imam u kraju da znam da su zbog ribe skrenuli – otkrio je Stefan.

– Najteže mi je bilo kad se nešto spomene, pa mene sramota da odem do toaleta. Vidim da sklanjaju glavu, a vuče te ta neka tuga i žal. Sve te upakuje i guši te, pa ti ne da psihički da nastaviš, sve dok ne odj*beš skroz i ne napraviš taj jedan korak – nastavio je Dejan, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh