Film i TV

KARLEUŠA SE SELI U VILU NA DEDINJU OD 2.500.000 €! Pokazala sami luksuz u kojem će živjeti!

Pjevačica Jelena Karleuša je na svom Instagram profilu pokazala svojim pratiocima da je u fazi selidbe.

Jelena Karleuša - novi

Naime, Karleuša se sa porodicom seli u vilu koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, a sada je u Jeleninom vlasništvu, piše Novi.

Kuća se nalazi u otmjenom i bogatom dijelu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća, a kako se pisalo za nju su pukli 2.500.000 eura.Vila ima ogroman bazen, prije se navodilo da će njene kćerke imati zasebne sobe sa ogromnim terasama i zasebnim kupatilima.

Jelena je sada pokazala garderober gdje je unijela nekolicinu stvari.

– Kao što ste primjetili, da potvrdim, počela sam sa prebacivanjem stvari u novi garderober u novoj kući, ovdje će se puniti garderober jedno 7 dana. Ima dva kupatila, izlaz u dvorište, ima i saunu, tako da ću se ovdje relaksirati. Znam da vas interesuje, sve djevojke to vole, to je ukratko to. Ja vam obećavam, kada se sve završi, da ću snimiti kako sve izgleda. Sada je sve u haosu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh