Film i TV

BAVI SE NEMORALNIM RADNJAMA NAPOLJU? Aleks upitana da li će nastaviti sa “POSLOM”, Dejanova reakcija ŠOKIRALA

“Ja sam sve rekla o sebi, nema nikakvih skrivenih radnji na koje se aludira.”

Aleksandra Nikolić - Novi

U nastavku emisije “Pitanja starih zadrugara”, Sandra Čaprić naredno pitanje postavila je Aleksandri Nikolić.

– Koliko si se ti zaljubila u Dejana, da li ćeš nastaviti da radiš iste stvari napolju, koje si radila prije – upitala je Sandra.

– Ja sam sve rekla o sebi, nema nikakvih skrivenih radnji na koje se aludira. U Dejana jesam zaljubljena. Mi imamo jako lijepu vezu u posljednje vreme, ja sam spustila loptu i sebe promijenila, meni nema šta da se zamjeri, pa onda svi žele da izmisle nešto da bi me ocrnili. Sljedeći put neka dokumentovano pričaju o nečemu, pa ćemo razgovarati – kazala je Aleks.

– Moram reći, dok je bila ovde Sandra Čaprić se nije ćula, vjerovatno se po izlasku čula neko mišljenje dijela publike, pa se osilila da ovako komentariše – rekao je Zola.

– Dejane, koje je tvoje mišljenje – upitala je Ivana.

– Ma ja poslije ovoga mogu preko da prodajem epruvete, kada vidim kako dobro ide taj posao. Mogu i u Hrvatsku, kod zeta, šalim se. Ma, nemam komentar na sve ove nebuloze, nek priča ko šta hoće – kazao je Dejan, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh