Film i TV

Milan Milošević otkrio zašto je DAO OTKAZ: Voditelj odustao od posla, imao je velike probleme!

Milan Milošević otkrio šok detalje njegovog posla!

Milan Milošević - Screenshot

Voditeljka Sanja Marinković ugostila je voditelja rijalitija ,,Zadruga” Milana Milošević, a tom prilikom on je otkrio sve detalje njegovom poslu koji se bavio prije nego što je postao TV lice, piše Republika.

Milan se kratko osvrnuo na svoje učešće u “Zadruzi”, ali i voditeljski posao, pa otkrio čime je osvojio mnogobrojnu publiku.

Mene su uvijek voljeli što sam duhovit! I kada sam bio učesnik i sada kao voditelj, kada vodim emisije, a voljeli su i to moju emociju – kaže Milan.

Šta? – šokirano je pitala misica kroz osmijeh.

Voditelj “Zadruge” je otkrio i detalje razgovara jednom poznatom estradnom umjetnicom, pa obijelodanio da poznate ličnosti uopšte nisu “cvijećke”.

Prije nekoliko dana me pozvala jedna poznata pjevačica, kaže mi: “Dragi Milane, kako ti izdržavaš tamo sve to sa tom bagrom?” E, sad ću da vam kažem, ja sam bio estradni novinar. Deset puta je gore šta ove poznate ličnosti rade, a što se ne zna, nego ovo što gledamo 24 sata u “Zadruzi”. Vjerujte mi, mnogo više nisam pisao, nego što sam pisao, ali najbolji sam novinar bio kada sam otišao iz tog posla! Zato ne bih nikada osuđivao, mnogo su gori životi poznatih, a pljuju zadrugare – otkriva Milan u emisiji “Magazin In”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh