Film i TV

MARKO OSMAKČIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO MATEI L. IZ ZAGREBA: Riješena misterija – EVO ŠTA JE URADIO OTAC FRANJO

Marko Osmakčić je na Jutjub kanalu objavio video dugačak preko sat vremena u kome govori o svemu što se dešavalo u “Zadruzi” i nakon njegovog bijega.

Marko s porodicom - screenshot

On je prao oca od navoda da je njegovu bivšu dJevojku Mateu isto primorao da abor-tira njegovu bebu, piše Novi.

– Ja sam išao na lIJep način da joj kažem: “Viktorija, molim te, abor-tiraj”. Nije htJela. Ja sam u toj nemoći, u toj iscrpljenosti, pogubljenosti našao način da je malo zastrašim i blefiram. Tada sam se pozivao na oca, rekao da je moj otac najgori, da je psih-opata, rekao sam mu da uradi ono što je 2016. uradio Matei L. Znate šta se tada desilo? On je uzeo mobilni i napisao dvIJe poruke: “Slušaj, ženska glavo, ostavi mi sina, goni se u onu stvar, odje*i od njega da se ja ne bih morao tu upetljati”, čovJJek je samo malo zastrašio. Toj Matei ne fali dlaka s glave – rekao je Marko.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh