Film i TV

NASTAO HAOS: Sale Luks izabrao OMILJENU OSOBU! Zadrugari odmah SKOČILI na njega – Ovo je OSVETA?

Ne zaustavlja se.

Sale Luks - screenshot

Ovonedjeljni vođa Sale Luks, izabrao je za potrčke Filipa Cara i Sanju Grujić i tim potezom napravio pravu pometnju u Bijeloj kući. Ništa manji haos nije nastao ni kada je saopštio ko mu je omiljena osoba.

– Pa da pojačamo priču, MC Aleks – rekao je Luks.

– Upravo sam ovo rekla Neveni, tačno sam osjetila jer je večeras u gasu. Znala sam da će da postavi mene za omiljenu. Svi znamo kakav je Luks, kad je u gasu gleda da udara najniže i podbode osobe – rekla je Aleks.

– Uradio je on ovo Diji koja ljubomoriše na MC Aleks – odbrusila je Matora.

– To je dokaz i provjera moje ljubavi – rekao je Luks.

– Ja ću da odbijem hotel, neću da koristim ni toalet. Mi smo se vrijeđali, znam da on mene gotivi. Njega počne da radi bijes, pa namjerno radi neke stvari. Imali smo žustre rasprave i uvrede, nema potrebe on sad da udara kontru Diji, Matoroj, nema potrebe – nastavila je MC Aleks.

– Najlakše je da se udari na dvije paljevine i dva živca. Ovo nije njegova jačina, ovo je njegova slabost. Sale nju kao gotivi, ne. Sale nikog ne gotivi. On je izmišljao, on bi ovdje napravio karambol. Neko ko ima 40 i nešto godina, ne znam ni ja šta. Ja možda izgledam kao p*čkopaćenica, ali ja moje konflikte mogu da nastavim napolju. Ja se ne plašim ničega. Ti si meni smiješna – rekao je Luks.

– On došao u 40 godina da igra sa nama rijaliti, životni stil i Beograd. Tvoje učešće se svelo na to da drukaš ko su k*rve. Ti ne možeš da budeš sa Dalilom, sviđala ti se MC Aleks, a dobio si dvije korpe – nastavila je Matora, piše Srbija danas.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh