Film i TV

JEDAN OD FAVORITA ZADRUGE ODLAZI SA FILIPOM U IZOLACIJU: Glasovi publike ostavili sve bez teksta, zadrugarima pale vilice

Niko nije mogao da vjeruje.

Filip Car - screenshot

Nakon što je voditelj Milan Milošević saopštio zadrugarima da je Filip Car prvi nominovani zadrugar, došlo je vrijeme da saznaju ko je ove nedjelje imao najmanju podršku gledalaca.

Milan je prozvao Diju Kostić, Minu Vrbaški, MC Aleks, a jedna od njih tri boritće se sa Carem za opstanak u “Zadruzi”.

– Matora, da li je došlo vrijeme da se oprostiš od MC Aleks? – pitao je Milan.

– Ne znam, stvarno ne znam – odgovorila je Matora.

– Ja ću reći da Mina Vrbaški ne ide u izolaciju, može da sjedne – rekao je Milan.

– Dia, ti si nominovana od strane gledalaca – saoštio je Milan Milošević.

– Ja sam mislila još prošle nedjelje da ću da idem… Radujem se, zadovoljstvo mi je bilo da budem ovdje – govorila je Kostićeva,piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh