Film i TV

“MOŽE SE TUMAČITI DA SABOTIRAM!” – Milan Milošević brutalno iskren o Dejanu i Dalili: “Ozbiljan rijaliti igrač”

Iskreno i bez uvijanja!

Milan Milošević - Screenshot

Voditelj rijaliti programa “Zadruga”, Milan Milošević, važi za osobu koja nema dlake na jeziku i koja uvjek iznese svoje mišljenje.

Voditelj je reagovao na optužbe da favorizuje Dejana Dragojevića.

– Može da se tumači da ga favorizujem, ali i da ga sabotiram. Zavisi kako ko od gledaoca razmišlja. Ima mnogo pritužbi da favorizujem i ovog i onog, ali posebno Dejana. Međutim, ima mnogo više pritužbi i kritika da ga sabotiram. Nije se rodio taj koji je narodu upravio, pa neću ni ja – rekao je iskreno Milan, a zatim otkrio šta misli o Dalili Dragojević i da li je istina da je ne podnosi:

– Zašto bih imao bilo šta protiv Dalile. Ona je učesnik rijalitija u kojem sam ja domaćin i voditelj, tako da ne, čak mi je možda nekad i simpatična. Ozbiljan rijaliti igrač – zaključio je Milan, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh