Film i TV

OŽILJCI PO LICU, BEZ BRADE: Isplivao snimak Marka Osmakčića! Totalno izmijenio lični opis!

Da li je realno?

Marko Osmakčić - screenshot

Bivši takmičar “Zadruge” Marko Osmakčić dugo će se pominjati u javnosti, a atributi ‘prevarant’ i ‘nasilnik’ teško da u sebe mogu sažeti sve po čemu se istakao ovaj mladić u popularnom TV formatu.

Domaću javnost je i sablaznila činjenica da je nekadašnji stanovnik luksuznog zdanja u Šimanovcima učestvovao u lažiranju smrti rođenog oca Franje Osmakčića, te na taj način izašao iz rijalitija u kom je napravio dijete emotivnoj partnerki Viktoriji Mitrović, koju je trudnu tukao, piše Srbija danas.

No, niko nije mogao očekivati da će se u ovako negativnom svijetlu predstaviti mladi teniser koji je 2021. godine ušao u “Zadrugu 5” uz brojne pohvale i očekivanja…

Marko važi za velikog zavodnika i zgodnog muškarca, ali snimak koji kruži internetom otkriva ga u potpuno drugom svjetlu.

Osmakčić je pravi primjer kako se od ružnog pačeta postaje labud.

Na društvenoj mreži Tik Tok se pojavio video šesnaestogodišnjeg Marka. Ćosav, čupav, mršav uz pubertetske bubuljice i ožiljke nikako nije odavao utisak nekoga ko će izrasti u poželjnog muškarca.

@zezotvor MARKO OSMAKČIĆ KAD JE IMAO 16 GODINA #markoosmakcic #zadruga #zadruga5 #tenis #mlad #foryou #viral #4you #zezotvor ♬ original sound – Zezotvor


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh