Film i TV

MILAN MILOŠEVIĆ ODAO ZADRUGARIMA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVIJETA – Popio žestoku kaznu od produkcije

Voditelj najpopularnijeg rijalitija Milan Milošević priznao je u emisiji “Na saslušanju” da je odavao informacije iz spoljnog svijeta zadrugarima.

Milan Milošević - Screenshot

Milan, koji je poznat po oštrom jeziku bez zadrške je pričao o svim skandalima koji su obilježili njegovu karijeru, ali i život, piše Informer.

Miloševića smo pitali zbog čega protežira Dejana Dragojevića, ne podnosi njegovu supruga Dalilu Dragojeviću i zašto je u svađi sa Kijom Kockar.

Milošević je pričao i o nasljedstvu koje je dobio od bogate bake, braku, ljubavi i karijeri.

U emisiji “Na saslušanju” odgovorio je na sva nezgodne optužbe, zato pogledajte kako se snašao kada drugi njega rešetaju pitanjima, pošto je navikao da uglavnom on bude taj koji rešeta druge.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh