Film i TV

EVO KO SU UČESNICI ZADRUGE 6! Ona je pjevačica, a on ma.ro! Oboje su umiješani u elitnu pro.tituciju! PRAVO IZ ZATVORA U RIJALITI!

Pjevačica koja je umiješana u aferu “elitna pro.titucija” i ma.ro, koji je trenutno u zatvoru zbog iste afere, učesnici su nove sezone rijalitija “Zadruga” .

U toku finalne večeri “Zadruge 5”, u junu prošle godine, Željko Mitrović izjavio je da će peta sezona ovog rijalitija biti i posljednja, ali da će se potruditi da za svoje gledaoce plasira još bolju rijaliti formu.

Sada saznajemo da je došlo do promjena u njegovim planovima i da peta sezona rijaliti programa “Zadruga” neće biti posljednja, a već se nagađa ko će biti potencijalni učesnici šeste sezone.

Kako “Srbija Danas” prenosi, dva lica poznata javnosti, koja su nedavno domaći mediji povezivali sa elitnom pro.titucijom, navodno će ući u rijaliti.

– Pjevačica kojoj se život okrenuo naopačke nakon što se saznalo da je imala aktivno učešće u aferi “elitna pro.titucija”, shvatila je da će nadoknaditi sve finansijeske gubitke ulaskom u “Zadrugu 6”. Čim su je čelnici “Pink TV-a” pozvali na pregovore, pristala je bez razmišljanja. Ali, ona neće biti jedina u “Zadruzi 6” koja je upletena u “mutne poslove”. Uz nju će ući mladić, svima već poznat, koji će do početka nove sezone odslužiti zatvorsku kaznu zbog direktnog učešća u elitnoj pro.tituciji. Pregovori s mladim makroom su obavljeni telefonskim putem, a cilj mu je, pored novca, da iznese svoju stranu priče o licima upletenim u ovu aferu. Tvrdi da ima spisak, snimke i poruke više od 10 pjevačica sa estrade koje su i te kako poznate, a prodaju svoje tijelo – otkriva njihov izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh