Film i TV

POCRVENIO OD STIDA! Marijana JAVNO progovorila o Karićevoj PONUDI, a OVO je bila njegova reakcija!

On je tu kad god joj nešto treba!

Marijana i Stefan - screenshot

U toku emisije “Pitanja gledalaca” bilo je dosta zanimljivih situacija, a jedna od njih bila je kada je voditelj Milan Milošević postavio jedno od pitanja gledalaca Marijani Zonjić, a tiče se Stefana Karića.

– Marijana, da li si uzela budžet od Karića za žurku, jer ti je Mina dala mali? – pročitao je naredno pitanje.

– Ne, Karić je rekao da sam ja čistila cijeli dan, Mina me nije konstatovala, podijelila je svima i Karić je rekao da sam cijeli dan čistila. Karić mi je ponudio, Matora mi je dala. Karić je tu kad god mi nešto treba, ali Matora mi je dala svoj, mali budžet – ispričala je Marijana, piše Srbija danas.

– Matora je imala veći – rekao je Stefan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh