Film i TV

“NIJE MI DOBRO, SLOMLJENO MI JE SRCE”: Džehverovićka U SUZAMA zbog Anđelovog priznanja – REKLA ISTINU!

– Za sve je kriva njegova majka.

Sanja i Anđelo - screenshot

Anđelo Ranković doživio je emotivni brodolom kada je na ekranu u “Zadruzi” ugledao snimak svoje bivše djevojke pjevačice Teodore Džehverović.

Naime, zadrugarima je pušten vidio iz prve sezone najgledanijeg rijalitija kada se Teodora zbog Anđela žestoko sukobila sa MC Aleks, što je Anđela vratilo pet godina unazad te je izletio iz Bijele kuće i plakao bez prestanka.

Ranković je nakon svega otkrio da Teodoru nikada nije prevario, te da je nikada neće preboljeti, ubrzo su se oglasile pjevačica i njena mama Gordana Džehverović.

Nemam nikakav komentar. To je za mene prošlost, hvala na razumijevanju – zaključila je Teodora Džehverović kratko i jasno za Pink.rs, a onda se oglasila i njena mama i iznela šok detalje o njihovoj vezi:

Nije mi dobro, srce mi se slomilo na komade dok ovo gledam, Mnogo mi je teško i mnogo mi ga je žao, on je mnogo dobar dečko. Sada da mogu da uhvatim njegovu majku razlupala bih je totalno! Iz ove perspektive kada vratim film shvatam da svo zlo potiče od nje. Njoj nijedna djevojka nikada nije odgovarala i nijednu nije doveo u kuću. Jednom prilikom sam ja prisustvovala kada je rekao ”Ne znam da li bi bila srećnija da dovedem dečka”. To je posesivna majka kojoj nijedna djevojka ne odgovara za sina – priča Gordana, pa dodaje:

Mnogo su se voljeli, ali Teodora nije željela da se odrekne karijere, svjesni ste koliko je ambiciozna. Nije mogla da bude samo domaćica. Njegovoj majci izgleda nije odgovarala pjevačica. Nadam se da ovo Teodora ne gleda! Njemu je jako teško, svjestan je u čemu je problem, ali ipak mu je majka i ne može da govori o tome. Trenutno mi se srce steglo i rasulo u komade, vratili ste me 5 godina unazad, svaka njegova suza me boli – zaključila je Gordana Džehverović kroz suze.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh