Film i TV

ULETJELA U IZOLACIJU, PA IH UHVATILA U VRELOJ AKCIJI! Kamere snimile TRENUTAK: Ovo im nikako NIJE TREBALO

Opa! Prekinula akciju.

Marko i Viki - screenshot

Sandra Rešić, kao ovonedjeljni vođa, je za svoje potrčke izabrala Marka Osmakčića i Milanu Šarac Mimas koji ovu nedelju provode u izolaciji.

S obziroma da Markova djevojka, Viktorija Viki Mitrović, nikada nije krila da je ljubomorna, ona je tu svoju stranu dokazala i ove nedjelje kada je odlučila da sa njima zajedno spava u izolaciji.

Ljubavni par je i ovog jutra započeo vrelu akciju, a Mimas je u jednom trenutku ušla u izolaciju, i prekinula ih, ali su oni poslije svega par sekundi nastavili odnos kao da nikoga nema. Dok su po završetku iste uzeli vlažne maramice i obrisali se.

Podsjetimo, njih dvoju su večeras imali malu raspravu jer Viki smatram da oni neće biti zajedno kada izađu iz rijalitija. Ona je prolila gorke suze, a u par navrata ga i molila da je ne ostavi nakon što ovoj brutalnoj, petoj, sezoni dođe kraj, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh