Film i TV

“ODLUČILA SAM DA SE MOJA KARIJERA ZAVRŠI” – MARIJA SAOPŠTILA TUŽNE VIJESTI: Evo koji je razlog

Novi momenti!

Marija Šerifović - Instagram

Svi koji prate pevačicu Mariju Šerifović na Jutjubu, razočarat će vijest da je pjevačica prije par sati objavila video, za koji kaže da je posljednji u njenoj vlogerskoj karijeri jer je odlučila da se posveti snimanju novog albuma, piše Novi.

– Danas je prvi jun i danas je došlo vrijeme da se pozdravimo, odlučila sam da se moja karijera završi. Znam da će biti suza, da će biti komentara, ali mora. Svi u mojem okruženju me savjetuju da to ne radim, ali ja osjećam potrebu. Odlučila sam da se posvetim radu na svom novom albumu. Želim da vam se obratim i da vam se zahvalim na ovih sto videa i što ste bili uz mene, hvala na gledanju, na pregledima i što imate potrebu da gledate snimke. Pozdravljam i moju Vericu koja je dala poseban doprinos ovoj mojoj vlogerskoj karijeri – rekla je Marija.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh