Film i TV

NAKON VESNINE IZJAVE DA JE MARIĆEV KOFER SPREMAN I SPAKOVAN USLIJEDIO NOVI ŠOK: Grli drugog muškarca, SVI GA ZNAMO!

Skladni supružnici sami su mnogo puta u duhovitom maniru za medije govorili o međusobnim različitostima i prepirkama.

Milomir Mariić - Radiosarajevo

Vesna Radusinović i Milomir Marić u braku su skoro tri decenije. Za sve to vrijeme o njihovom odnosu nije se mogla čuti niti jedna jedina ružna riječ.

Skladni supružnici sami su mnogo puta u duhovitom maniru za medije govorili o međusobnim različitostima i prepirkama, a Vesna se čak svojevremeno našalila da Marićev spakovan kofer stalno stoji u predsoblju.

Isticala je i da ne vjeruje u kompromise, već u ogromnu ljubav i slobodu, koja joj pomaže da svakodnevno otkriva sve veću bliskost sa urednikom Srećne televizije, dok ljubomoru i scene ne trpi, piše Espreso.

Vodeći se time književnica je nedavno na svom “Instagram” profilu objavila fotografiju dok pozira u zagrljaju drugog muškarca uz komentar:

– Pogodite ko dolazi na večeru.

Na slici kraj Vesne je milioner i političar Bogoljub Karić. Mada je riječ o dugogodišnjem prijatelju porodice svi su se pitali da li će Marić ravnodušno reagovati na ovaj post ili pak oprostiti supruzi ovu prisnost.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh