Film i TV

ODVRATNO! ANA ZAVRŠILA KOD LEPOG MIĆE U KREVETU: Mazili se pred kamerama – scena koja je zgrozila region

Ovo nije prvi put se u javnost pojavljuju skandalozne fotografije i snimci Lepog Miće dok na ovakav način komunicira sa zadrugarkama.

Lepi Mića i Ana Jovanović - screenshot

Poznato je da Lepi Mića obožava da ćaska sa mlađim zadrugarkama na najpoznatijem imanju u Srbiji, a zbog toga često dobija i razne epitete koji mu uopšte ne prijaju, a sada je sve ponovo šokirao, piše Srbija danas.

Na jednoj Instagram stranici pojavio se snimak razgovora Lepog Miće i Ane Jovanović, a sve je šokiralo o čemu oni to pričaju.

Lepi Mića je ispitivao Anu o aktivnostima Sanje Grujić i da li se zadrugarka bavi nastarijim zanatom, a u međuvremenu je i dogovarao druženje sa Jovanovićevom koja inače ima 19 godina.

Snimak je zgrozio javnost budući da mu tek punoljetna zadrugarka sve vrijeme leži u krilu dok pričao o škakljivim temama i druženjima van rijalitija.

Podsjetimo, ovo nije prvi put se u javnost pojavljuju skandalozne fotografije i snimci Lepog Miće dok na ovakav način komunicira sa zadrugarkama koje mogu po godinama kćerke da mu budu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh