Film i TV

IZBACILI STVARI MILJANE KULIĆ NAPOLJE: Nakon diskvalifikacije preduzete DRASTIČNE mjere!

Osvetili joj se!

Miljana Kulić - screenshot

Miljana Kulić noćas se fizički sukobila sa Lazarom Čolićem Zolom. Tokom njihovog okršaja, Miljana je pogodila voditelja Milana Miloševića kamenom. U sukobu je učestvovao i Nenad Macanović Bebica, pa je Veliki šef odlučio da diskvalifikuje i Miljanu i Bebicu zbog nasilnog ponašanja prema zadrugarima i voditelju, piše Novi.

Tokom haosa Miljana je bacala i stvari Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović, pa su oni rešili da joj se osvete nakon diskvalifikacije. Oni su pobacali njene lične stvari ispred Bijele kuće i polili ih uljem.

– Ona će meni da baca stvari – vikao je Marko.

– Ma ko je j*, bolesnica jedna – vikao je Zola.

Viki je bacala stvari, a Marko je bacio Miljani kofer sa šminkom u jezero da bi joj potom polivao stvari koje su bile ispred kuće uljem vidno izrevoltiran jer mu je Miljana bacala hranu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh