Film i TV

PREMIŠLJA SE DAN PRED SVADBU? Filip Car uopšte NEMA MIRA! Propast će VJENČANJE?

Nije mu svejedno.

Filip Car - screenshot

Dalila Dragojević i Filip Car, od svog posljednjeg pomirenja do danas, nisu imali veće probleme i veza im se pretvorila u mirnu luku. Podsjetimo, za nekoliko sati, tokom sutrašnjeg dana, čeka ih nezaboravan provod i vjenčanje koje će mladenci, ne sumnjamo pamtiti cijeli život, piše Srbija danas.

Dalilin bivši muž, Dejan Dragojević, u isto vrijeme oženit će Aleksandru Nikolić, koja je svojevremeno bila partner budućeg muža njegove bivše žene Dalile. Iako situacija naizgled djeluje zamršeno, tokom sutrašnjeg dana će sve biti razjašnjeno i riješeno i na “zvaničan način”.

Pred emisiju “Pitanja novinara”, koja ih uskoro čeka, zadrugari su odmarali, a Filip i Dalila su se povukli u svoje odaje, izolaciju. Ona je bez problema uplovila u mirne snove, dok se on sve vrijeme vrtio.

Car je nakon nekog vremena, ljubio i grlio Dalilu, pa ponovo pokušao da spava. Nakon silnih pokušaja, ustao je i izašao, kako bi njegova djevojka mogla da spava.

Da li je uzbuđen pred spektakl koji ga čeka i da li je trema učinila svoje, ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh