Film i TV

PRODUKCIJA REAGOVALA U TOKU NOĆI – ZADRUGARKA IZVEDENA NAPOLJE: Obezbjeđenje došlo po nju

Pretjerala je!

Zadruga - screenshot

Miljana Kulić u toku emisije “Pitanja gledalaca”, ali i nakon emisije, tokom cijele noći nsrtala je na Nenada Macanovića Bebicu, jer nije htio da prekine kontakt sa novim drugaricama Marijanom Zonjić i Dalilom Dragojević sa kojima se sprijateljio dok je Miljana akcijala sa Zolom na ostrvu, piše Novi.

Ona je u jednom momentu palila njegove stvari, nasrnula na njega, vijala po imanju, a na kraju je obezbjeđenje došlo po nju i izvelo je napolje, van kapije.

Na popularnoj društvenoj mreži isplivao je snimak na kojem se vidi momenat njenog izlaska iz Zadruge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh