Film i TV

POŽAR U ZADRUZI – OBEZBJEĐENJE ALARMIRANO! U zoru nastao NEVIĐENI HAOS! Miljana će biti DISKVALIFIKOVANA?

Opšta panika!

Zadruga - sscreenshot

Miljana Kulić i Nenad Macanović su sinoć raskinuli, a onda je nastao haos, piše Srbija danas.

Podsjetimo, tokom emisije “Pitanja gledalaca”, Bebica je dobio pitanje “Kakav je ukus Zole?” Ovo ga je iznerviralo te je ostavio Miljanu, a tek onda je ona napravila karambol.

Kulićeva ga je gađala flašom vode, potom ga udarala pesnicama, a onda je na kraju u zoru iznijela njegove stvari ispred Bijele kuće i zapalila ih.

Podjsetimo, Miljana je već pokušala da zapali i stvari Lazara Čolića Zole, ali je obezbjeđenje spriječilo u tome govoreći da će napraviti požar, te da joj nije dozvoljeno da pali tuđe stvari, ali i bilo šta.

Ovog puta je isto uradila, samo što je uredno sjela i jednu po jednu stvar palila, te slagala na gomilu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh