Film i TV

“DEJAN JE DEFINITIVNO PREBOLIO DALILU!” – Zadrugarka osula paljbu po Dragojevićima / “ŽIVIO JE OD UKRADENIH PARA”

Bez dlake na jeziku!

Dalila i Dejan - screenshot

Protekle noći, produkcija nije održala “Izbacivanje”, ali su zadrugari pozivani na razgovor u Šiša bar u novom dijelu Zadruge.

Jedna od njih bila je i Anđela Đuričić, koja je osula paljbu po bivšoj drugarici Dalili Dragojević i Dejanu.

– On i ona su mi isti. Ona možda ima sve to iza sebe. Dobro mi nije bilo kad je pričala da je abortirala, oduzela sam se na tu priču. Čuli smo za majku, ujaka, tatu. Iznijela je i ona, nije toliko, možda ni nema ili nije htjela, kako kaže. Isti su mi, on je znao i ćutao. Najmanje strašna stvar za kladionice, znao je da su lažne reklame i živio si od tih para. Mislim da je Dejan definitivno prebolio Dalilu, čim je izneo sve, jasno je da je kraj sa njegove strane. Ružno je, živjeli su pet godina. Ako su mogli osam mjeseci, mogli su još dva. Upleteno je mnogo ljudi, ja ne mogu da vjerujem šta su oni sve znali, a ćutali. Ja ovo nikad nisam čula magije, vradžbine, igračke, Tedi, beš. Ne mogu da saberem utiske svega što se desilo. – rekla je zadrugarka, pa dodala:

– Dalilina rekacija je rekla da je sve to istina. Poznajem Dalilu i znam da je njeno suzdržavanje i plač bila nemoć jer nemamo kako da se odbrani. Možda je malo dodao, ali mislim da je većinski istina. Ne može da bude bolji, jer je živeo od ukradenih para. Njeogov ponašanje ispada da je sve farsa i predstava… Svi znamo da su se borili godinama… ako nije želio bebu nije imao razlog da se miri. Meni je ovo priznanje da je sve bilo lažno i da je sve to bilo pozorište. Nemam odnos sa Dejanom i Dalilom, da li je to bilo za prvo mjesto, ne znaima me. Sve i da nije bilo pozorište, potreba da iznošenje ovoga za ljude koji su ga hranili, mislim da ga je spustilo tamo gdje nije trebalo – objasnila je Anđela, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh