Film i TV

ANĐELO POTKAČIO CARA I JEDNOM REČENICOM OPRAVDAO SEBE, POGLEDAJTE DALILNU REAKCIJU: Propala u zemlju od sramote

U toku emisija Pitanja novinara, a Darko Tanasijević, Filip Car je nastavio svoje izlaganje o odnosu Anđela Rankovića i Dalile Dragojević.

Filip Car - Novi

Ne mogu da razumijem djevojku koja voli jednog, miluje se sa drugim, a sviđa joj se treći. Ne mogu da shvatim te priče – rekao je Car.

Nisam htio da te sasječem malo prije. Kada sam rekao da sam u go*nima, mislio sam na druge stvari a ne na nju. Nisam ja taj koji je Dalilu polivao kofama i hranio go*ana. Nisam ja taj koji je sklon voajerizmu i svingeraju, ne znam zašto se to spominje – prekinuo je Anđelo.

Nisam ja nikada imao loše mišljenje o njemu zaista, najviše bih volio da komentarišem ovo a da nisam dio priče, to bi bilo najbolje. Kada sam govorio da mi je žao je nje i kada sam mislila da je tražila moju pomoć, znao sam do čega može doći. Ona mora da ima nekoga pored sebe kako bi mogao da je obuzda. Mene bi sramota i bilo da joj pomažem na dalje – govorio je Car, piše Novi.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh