Film i TV

OPŠTE RASULO U BIJELOJ KUĆI! Zadrugari u ŽESTOKOJ dilemi: KO KOGA VIŠE VOLI – DALILA CARA ILI ON NJU?!

U toku je emisija Gledanje snimaka. Nakon komentarisanja Filipa Cara da se Dalila Dragojević zaljubila u Anđela Rankovića, Stefan Karić je dobio riječ.

Dalila i Car - screenshot

– Ovaj klip meni liči na onaj film Varljivo leto i Jagodinku Simonović. Meni da priđe ovako devojka ja bih je oterao gde ne treba. Ja ne mogu da verujem da je Anđelo sebi dozvolio ovako nešto, ona bre balavi na butini, to je sramno. Ja posle ovoga što je Car rekao mislim da je Car više stalo nego Dalili. Ovo je muvanje iz osnovne škole. – rekao je Karić, piše Srbija danas.

– Ja sam uvek govorio da više volim nju, nego ona mene. Ona je izašla iz braka zbog emocije, a ja sam bio taj koji je razmišljao da ulazi u taj odnos sa njom, a znalo se da je koketirala sa mnogima. Zamislite da sam bio fer i ispravan i sada mislim da je Anđelo njena najveća zaljubljenost. – rekao je Car.

– Ja da sam htela da se pomirim sa njim, ja bih se poljubila sa njim jutros kada si mu ušao u krevet. Car je mene hteo da poljubi jutros, ali ja nisam htela – rekla je Dalila.

– Dalilu Huso nije naučio nekim stvarima, a ne neko drugi. – dodao je Karić.

– Dalila je izgubila sve. Ona je imala kapital emocije prema svima – vikao je Mića.

– Ovo nema veze sa mozgom, guranje nečega što mora da postoji – dodao je Mensur, kada se sukobio sa Đedovićem jer je imao drugačije mišljenje od njega.

– Sram te bilo, ti koji si je*ao Maju Marinković a plakao za Minom. Ti pričaš kako nije moguće da je*e neku devojku a pati za drugom a ti si to radio – vikao je Đedović.

– Ja mogu da volim ali ako odnos nije dobar, ako nema perspektivu, mogu i da bežim kod drugih devojaka, a to može i ona sa momcima. Ona se folirala i patila, plakala – vikao je Car.

– Ma ti mene ne zanimaš, nisi za mene, niti ja za njega – rekla je Dalila Caru.

– Mensure može da ti se digne ku*ac a da voliš nekog drugog, pa normalno je da dr*aš svaki dan – vikao je Marko dok je.

Mensur i dalje osuđivao Cara.

– Meni to nije normalno – vikao je Mensur.

– Mene boli ku*ac jer je Dalila ku*va, hoćete rijaliti evo vam rijaliti – rekao je Đedović.

– Care Dalila je razotkrivena od prvog dana. Meni nije jasno šta se ovde radi. Sandra i Dalila prijateljice, a napu*avale se – rekao je Miki.

– Ja sam rekla da je Dalila meni draga, nikad da smo prijateljice. Nemoj da lupetaš, ja tebe bolim. – rekala je Sandra.

– Ja Dalilu znam odavno. Ona je pokvarena, namazana. O Dalili su mnogi to mislili. Ispada da Dalila nije loša jer je ku.va.

Meni nije jasno gde je ljubav, ona je prsla dolaze joj naplate u glavu. Ona je bežala od Cara kod Anđela

– Ona je naglašavala da je ostavila muža zbog najveće zaljubljenosti. Onda se desilo da je Dejan rekao da je ona takva. Nije prvi put da ona tako radi – rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh