Film i TV

ZABRANJENO – MILAN OBOREN U ZADRUZI: Pao na krevet, a onda zaskočen otpozadi

Šta je ovo bilo?!

Milan Milošević - screenshot

Sinoć je došlo do vanredne situacije u Zadruzi, jer je Miljana Kulić oborila voditelja Milana Miloševića na krevet, a onda počela i da skače po njemu, simulirajući trljanje, piše Srbija danas.

Milan se, ruku na srce, sam ponudio da demonstira, ali kad na sebi imate Miljanu Kulić, situacija je sve samo ne predvidiva.

Miljana je Miloševića oborila na garnituru, zatim postavila na bok i krenula da naskače na njega, dok su zadrugari začuđeno gledali šta se dešava.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh