Film i TV

TUGA U JANJUŠEVOM DOMU – NE DOLAZI SEBI: Napisao samo jednu riječ

Otkako je diskvalifikovan iz pete sezone rijalitija “Zadruga”, Marko Janjušević Janjuš ne prestaje da dijeli na društvenim mrežama detalje iz svog života.

Iako je odmah po izlasku delio sreću i radosne trenutke koje je provodio sa svojom kćerkom Krunom, bivšom suprugom Enom, i prijateljima, Janjuša su sada dotukle najdublje ljudske emocije, pa je sa pratiocima podelio težak trenutak iz bliske prošlosti.

Naime, dok je još bio učesnik rijalitija, javljeno mu je da mu je preminuo deda za kojeg je bio jako vezan. Janjuš nije uspio da izađe iz rijalitija kako bi otišao na sahranu svom deki, o čemu je govorio još u Bijeloj kući.

– Glupo mi je što sam se osjećao raspoloženo dok se to dešavalo. Jako mi je žao, svi smo mi bili vezani za deku, to je jedino što nisam želio da mi se desi u rijalitiju, žao mi je što nisam bio na sahrani. Samo ako može moja tetka da sve ispoštuje, što je vezano za sahranu, volio bih da ja to uradim, da se pošalje moj novac, želim da ja sve riješim. Želim i sve oko Kruninog rođendana ja da riješim – rekao je Janjuš u oktobru prošle godine.

On se sada opet sjetio svog dijeke, pa je na Instagram storiju objavio sliku sa pokojnim dekom, uz emotivnu pjesmu Dina Merlina “Nedostaješ”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh