Film i TV

DRAMA U NIŠU: “Siniša prijeti da će se ubiti!” – Isplivale informacije iz doma porodice Kulić, Marija nije dobro

Svi su van sebe.

Marija, Bebica i Miljana - screenshot

Navodni biznismen i zadrugar Nenad Macanović Bebica sve vrijeme pokušava da slomi Miljanu Kulić da mu rodi dijete, pa je umiješao čak i njenu majku Mariju Kulić u cijeli slučaj. Naime, Macanović je istakao da je Marija protiv abortusa, iako to, kao što smo imali priliku da vidimo, nije istina.

– Dobio sam pouzdanu informaciju da Marija želi da rodiš dijete! Ona je uz nas! Ne vjeruj onima koji te ubijeđuju da moraš na abortus. Rodit ćeš mi dijete! – rekao je Bebica, a Miljana je skočila kao oparena:

– Prestani da lažeš! Ko, bre, tebi daje informacije?! Ne lupaj gluposti! Valjda znam šta moji roditelji misle. Marija je bijesna.

Miljana je nastavila da oblijeće oko bivšeg dečka Lazara Čolića Zole. Ona mu je priznala da se kaje što mu je u decembru nabila štiklu u glavu:

– Stigla me je karma! Udarila sam te štiklom, a sad ne mogu da nosim potpetice jer sam polomila nogu. Sve se vraća u životu! Siniša je prijetio da će se ubiti ako rodim dijete dok sam u ovom stanju. Imam povrijeđenu nogu, pila sam lijekove protiv korone i šest mjeseci ne smijem da zatrudnim. Ti si lud! – govorila je Miljana.

Marija Kulić kaže da nije očekivala da će njena kćerka peti put ostati trudna:

– U šoku sam! Miljana ima gomilu zdravstvenih problema i nikako nije smjelo ovo da joj se desi! Sve što imam reći ću joj kad se budemo vidjele kod ginekologa. Kad je riječ o Bebici, on mnogo laže, ali to radi da bi joj se dodvorio, Očigledno je mnogo voli. Ako mene pitate, voljela bih da Nenad ode na razgovor kod psihijatra – rekla je Miljanina majka za Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh