Film i TV

TOTALNO POMRAČENJE DALILE DRAGOJEVIĆ: Car je doveo do LUDILA rečenicom o Ani Jovanović, OBEZBJEĐENJE NA LICU MJESTA

Nema mira!

Filip Car- screenshot

Dalila Dragojević je doživjela pomračenje tokom svađe sa Filipom Carem. Naime, kada mu je ona pomenula da Anu Jovanović može da uhvati za ruku i samo je povede, Car joj je odgovorio da mu ona ovakve haose nije pravila, zbog čega je Dragojevića izludjela. Obezbjeđenje je moralo da reaguje, a Lepi Mića je pokušao da smiri situaciju, piše Novi.

-Hajde, skloni se od mene. Meni pas mater više nećeš pričati! Sklonite ga od mene! Hoćeš da ovde napravim masakr? Ti ćeše mene da porediš sa drugima? Skloni ga od mene, Mićo. Neću nikad više da te vidim – urlala je Dalila.

-Ne krešti, gledaju na svi, ljubavi – dodao je Car.

-Ovaj smrad me tjera da napravim loše! Nikad više neću biti sa tobom, dala sam ti poslednju šansu, klošaru! Ti ćeš meni da pričaš da ti Ana nije radila šta sam ja – govorila je Dragojevićka.

-Uopšte nisam imao lošu namjeru – dodao je Car.

-Zube ću ti porazbijati, šta mi radi na praznik ovaj ološ – nastavila je Dalila.

Car je ponovio po ko zna koji put kako je mislio da mu Dalila radi iza leđa, a Dragojevićka nije mogla da sluša ovo više.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh