Film i TV

“ŠTA GOD DA SE DESI TREBA PRAŠTATI” – Biljana čestitala Bajram, pa poslala poruku mira?!

Prelijepe čestite iz Veternika.

Dalila i Dejan Dragojević - Kurir.rs

Osim kraha braka sa Dalilom Dragojević, jedna od glavnih tema vezanih za Dejana svakako su i spekulacije o promjeni vjere.

Dok se on sam ne izjašnjava ovim povodom, mnogi tvrde da je Dejan prešao u islam, među njima i Dalilina majka Emina Mujić, dok gledaoci pomno prate svaki njegov korak i pronalaze navodne potvrde ovih tvrdnji.

Porodica Dragojević ih, sa druge strane, poriče, ali da veoma poštuje pripadnike islamske vjeroispovesti, Biljana je dokazala javnim čestitanjem Bajrama i porukom mira i jedinstva koju je poslala.

– Svim pripadnicima islamske vjeroispovesti želim srećan Bajram. Bajram Šerif Mubarek Olsun – poručila je Dragojevićka uz prizore na kojima njen sin čestita praznik Mensuru Ajdarpašiću, a potom dodala:

– Šta god da se dogodi treba praštati. Praznici su ti koje treba poštovati, barem su mene roditelji tako učili, te sam to prenijela na svoju djecu.

S obzirom na to da je Biljana bila izričita u poruci da treba praštati pretpostavlja se da je oprostila sve i bivšoj snajki Dalili te da se ova poruka odnosi i na nju, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh